IMG_4115 IMG_4135 IMG_4069 IMG_4099 IMG_4127 IMG_4100 IMG_4068_1 IMG_4167

Well, hello Panama! 

Det var utrolig kult å få oppleve det sydligste landet i Mellom-Amerika, siste stopp før grensen til Colombia og veien inn i et mye større kontinent. Drømmen er å ta med seg rykksekken over til Sør-Amerika også, men det får blir en annen gang! Vi valgte å komme oss fra Costa Rica til Panama med buss, mye billigere, mer interessant og miljøvennlig. Vi krysset grensen ved å forsiktig trå over en eldgammel bru, hvor det var flere hull enn planker. Jeg kunne ikke unngå å føle meg som en del av PrisionBreak der vi kavet oss over med alt for mye bagasje, og alt for lite kontanter. Det er likevel akkurat slike øyeblikk jeg setter ekstra stor pris på når jeg reiser. 

Vi satte oss på først båt mot øygruppen Bocas Del Toro, som vi hadde hørt utrolig mye om. Vi valgte å bo på hovedøyen Isla Colón, og sjekket inn på Hostel Heike. Vi leide sykler og en jeep for å utforske øyen, og jeg må med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett noe vakrere. Vi kjørte fra strand til strand, mellom det ene palmetreet etter det andre. Musikken var på full guffe, og smilet så bredt som det aldri har vært. Den dagen jeg svømte sammen med livsfarlige rokker i krystallblått hav på en liten øy i Panama, kommer jeg aldri, aldri til å glemme.