Hei, dere! Nå var det virkelig lenge siden. Jeg valgte å legge bloggen til side gjennom siste delen av reisen min, pluss eksamensperioden hjemme. Til gjengjeld har jeg hundrevis av bilder og bloggposter som kommer kontinuerlig fra og med nå. Jeg kommer dermed til å gå litt tilbake i tid å dele øyeblikk fra Costa Rica, Panama, USA og Frankrike. Først ut er vakre, vakre Monteverde.

IMG_3606 IMG_3663 IMG_3729 IMG_3668IMG_3660 IMG_3618 IMG_3604 IMG_3646IMG_3681 IMG_3703 IMG_3631 IMG_3683IMG_3721 IMG_3693 IMG_3615 IMG_3629IMG_3734 IMG_3613 IMG_3731 IMG_3619

Ah, Monteverde! Vi visste ikke helt hva som lå og ventet på oss da vi satte oss på en fire timers busstur fra San Jose. Senere da veien ble dårligere og dårligere, og alt av hus og folkeliv forsvant, var jeg helt sikker på at vi hadde kommet oss til Lagartillo igjen. Men den gang ei, for plutselig helt ut fra ingen steder traff vi på en liten landsby, som lå majestetisk til langs en åsside. Vi hadde i all hovedsak et mål for øyet da vi vente nesen mot Monteverde, og det var ziplining. Jeg husker at Katrine og jeg fikk høre om disse enorme banene mange uker tidligere i Nicaragua, og vi bestemte oss der og da for at DET skal vi prøve. Jeg skal likevel innrømme at jeg ikke var så høy i hatten da jeg stod ovenfor Latin Amerikas lengste zipline, og fikk vite at vi skulle suse avgårde i superwomen-stil over en strekning på 1,5 km. Men fy søren så moro det var, du flyr bokstavelig talt over en mektig jungel og observere noe av det fineste Costa Rica har å by på. Jeg hadde litt lyst til å tisse på meg av skrekk, grine av glede og le over min egen galskap.

Skal du noen gang til Costa Rica, så ta turen til Monteverde. I tillegg til et eventyr susende gjennom tretoppene, kan du forvente deg fantastisk mat og vin, imøtekommende lokale og magiske tåkeskoger (hvor du kan risikere å bli opp spist av ville dyr).